Skip to main content

Nezapomeňte na Váš smartphone

Skoro každý uživatel, ale i firmy, opomíjejí zabezpečení smartphonů. Přitom pomocí smarthonů běžně přistupujeme k emailům, aplikacím, informačním systémům, ale dokonce i do bankovních aplikacích a to bez antivirového programu.

Smartphone je používanější než desktop

Počítače a notebooky má zabezpečený nějakou antivirovou ochranou každý. Dnešní trend je však takový, že se stále více požívají smartphony a tablety. Ty však často nejsou nijak zabezpečeny a hackeři se tudíž na tyto zařízení mnohem více zaměřují. Z tohoto důvodu Vám dnes přestavujeme řešení Eset Mobile Security, které Vaše zařízení kompletně ochrání.

Největší bezpečnostní rizika pro smartphony

Kromě běžných bezpečnostních hrozeb, se kterými se potkáte i na běžných počítačích (jako jsou například zavirované emaily či internetové stránky), se velkou hrozbou stala instalace různých aplikací. Již mnohokrát se stalo, že nějaké aplikace, dokonce i z oficiálních zdrojů, obsahovaly škodlivý kód, který odesílal data bez vědomí uživatele do internetu.

Eset Mobile Security

Eset Mobile Security je bezpečnostní řešení, které je v základní verzi k dispozci zdrama – stačí si ji stáhnout z Google Play. Základní free verze kompletně ochrání Vás a Vaše zařízení před viry a ztrátou, což je dostatečné pro běžné uživatele. Pro vyšší ochranu před škodlivým kódem a ztrátou je k dispozici PRO verze, která obsahuje pokročilou Anti-Phishing technologii a především vyšší ochranu Vašich dat při ztrátě zařízení.

Pro firemní klienty Eset disponuje ještě verzí Eset Endpoint Security, který lze propojit s ERA serverem, díky kterému bude Vaše zařízeno maximálně chráněno.

 

Eset Mobile Security pro Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eset.ems2.gp

Eset Endpoint Security (pro firmy):
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eset.endpoint&hl=cs

 

Chcete získat licenci zdarma? Zúčastněte se naší facebookové soutěže.

 

Pokud ještě na svém smarthone nemáte žádnou antivirovou ochranu, tak ani minutu nečekejte a ihned si nainstalujte alespoň free verzi Eset Mobile Security. Prevence se vyplatí.

Václav Dobiáš
webmaster / programátor
Václav Dobiáš

Václav Dobiáš

webmaster / programátor

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *