Skip to main content

Nezapomínejte na aktualizace webu

Stejně jako operační systémy na Vašem počítači, tak i pro webové stránky vycházejí aktualizace, které přinášejí různá vylepšení a opravy chyb. Nezapomínejte své stránky aktualizovat.

CMS systémy a zabezpečení

CMS systémy, jako jsou např. nejznámější WordPress, Joomla, Drupal .. a další, patří mezi nejpouživanější opensource řešení pro Vaše internetové prezentace. I z tohoto důvodu se na tyto systémy zaměřují tzv. roboti, kteří se snaží známé zranitelnosti zneužít. Opensource komunita je naštěstí velice silná a dokáže záplaty na nalezené potenciální problémy vydávat během pár hodin.

Nasazení těchto záplat na jednotlivé prezentace je ale otázka minut, bohužel na internetu naleznete stránky i několik let neaktualizované, které vystavují Vás, ale i Vaše návštěvníky nebezpečí.

Nemyslete si, že nebezpečí se týká pouze opensource řešení – nebezpečí jsou vystaveny i uzavřené systémy (i u těchto systému vycházejí aktualizace).

Jak aktualizujeme weby my

Pro naše webové prezentace vycházejí aktualizace cca 1x za měsíc. Před nasazením tyto aktualizace důkladně testujeme a hned poté je distribuujeme mezi webové prezentace našich klientů.

Co Vám upgrade přinese

  • Vyšší bezpečnost Vaší webové prezentace
  • Vylepšení funkcí
  • Optimalizaci systému
  • Vyšší rychlost
  • Lepší podporu mobilních zařízení

Nemáte pravidelně aktualizovaný web? Pak se obraďte na nás -> naši pracovníci jsou připraveni na Vaše weby dohlížet.

Václav Dobiáš
webmaster / programátor
Václav Dobiáš

Václav Dobiáš

webmaster / programátor

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *