Skip to main content

Soutěžní aplikace – efektivní nástroj pro zvýšení návštěvnosti Vašeho webu

Dnes Vám představíme aplikaci, která Vám přivede tisíce návštěvníků na Váš web a velice efektivně zpropaguje Vás a Vaše služby. Tou aplikací je soutěžní aplikace eABM, kterou již vyzkoušela spousta našich klientů.

Soutěže

Dobrá soutěž Vám přivede spousty návštěvníků. Stačí dobrý nápad a soutěž se šíří zcela virálně bez potřeby dalších investic do propagace. Takovým příkladem může být soutěž společnosti Sepetná “Každá ovečka se počítá”, kterou technicky zajišťujeme jako partneři této charitativní akce (více o této soutěži si můžete přečíst ZDE).

Dalším úspěšným řešením bylo použití této aplikace v případě soutěže REC.STAGE, která probíhala na webu www.cistyfestival.cz (více o této soutěži si můžete přečíst v tomto článku). Tato soutěž byla složena z více jak 30-ti dílčích soutěží, které se automaticky přepínaly. Díky tomu se návštěvníci mohli téměř týdně těšit na nové soutěže. Pravidelná návštěvnost a účast byla tímto zajištěna.

Aplikace pro všechny

Přestože není aplikace díky svému robustnímu provedení úplně jednoduchá nemusíte se ji vůbec bát. S úspěchem ji používaly jak malé weby (např. fotbalový klub Baška), přes firmy a městské organizace, až např. po Statutární město Havířov.

Pomůžeme Vám se soutěží

Pomocí této aplikace již proběhly desítky soutěžích. U návrhu soutěží byli vždy i naši specialisté, kteří pomáhali soutěže navrhnout, nebo jen doladit, pro co největší úspěch jednotlivých soutěží.
Jsme připraveni Vám s Vaší soutěži pomoci.

 

Václav Dobiáš
webmaster / programátor
Václav Dobiáš

Václav Dobiáš

webmaster / programátor

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *