Skip to main content

Slack – messenger pro týmy

Team, který aplikaci Slack vyvíjí, jej označil, jako nástroj pro týmovou komunikaci 21. stletí. Nemýlili se. My tento nástroj používáme v malém týmu již více jak měsíc a nyní je začínáme nasazovat pro celou společnost.

Diskuzní kanály / místnosti

Asi každý si pamatuje, když kdysi dávno byly oblíbené chaty. Ty byly rozděleny na tzv. chatovací místnosti. Podobný koncept je i zde, jen zde jsou označovány jako diskuzní kanály. Každý může být členem několika kanálů a plynule mezi němi přecházet. Najdete zde i privátní kanály, které jsou určeny pouze pro uzavřené skupiny.

Sdílení dokumentů

Pomocí této aplikace jde jednoduše (stačí jen drack & drop) posílat jakékoliv dokumenty. Kromě toho obsahuje i jednoduchý nástroj na společnou práci nad dokumenty. Velkou výhodou, je diskuze nad dokumentem. Pokud potřebujete něco zkonzultovat, není nic jednoduššího.

Nativní aplikace

Rychlost a efektivita – to jsou hlavní přednosti celé aplikace. Aplikaci, lze pužívat přes webové rozhraní, ale zde přicházíte právě o efektiní část. Proto existují nativní klienti pro všechna prostředí. Najdete zde aplikaci pro Windows, Mac, ale i Linux. U mobilních zařízení platí to samé – plná podpora je pro Android, iOS, ale Windows Phone. Můžete tak komunikovat se svým týmem všude a rychle.

Václav Dobiáš
webmaster / programátor
Václav Dobiáš

Václav Dobiáš

webmaster / programátor

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *