Skip to main content

Předvíkendová otázka č.1

Jsem rád, že naše první předvíkendová otázka dopadla dobře. Naštěstí se nenašel nikdo, kdo nepoužívá antivir, nepočítám linuxáky, Ti jsou kapitola sama o sobě. Po pravdě jsem ani nečekal tak velký ohlas, na to, že máme jen 93liků na FB (zatím – 28.5.2015).

S otázkami budu pokračovat i nadále. Těším se na Vaše reakce a poznatky.

Přečtěte si odpovědi na předvíkendovou otázku č.1

Proč vlastně mít nebo nemít antivir?

Na každém kroku slýcháváme o virech, hackerských útocích a celkové bezpečnosti. Ale i přes to všechno často slýchávám, že pokud je člověk opatrný, nestahuje a neotvírá nebezpečné soubory, nepotřebuje žádný antivirus. Dokonce někteří tvrdí, že antivir provede více škody než užitku.

Bohužel v dnešní době to už tak není. Ten kdo nemá antivir, tak vystavuje sebe a své okolí obrovskému riziku. S poslední větou, ale musím souhlasit. Antivir dokáže spíše uškodit než pomoci, ale pouze pokud používáte nějakou bezplatnou verzi nebo dokonce několik antivirů najednou.

Současné viry nejen, že dokáží napadnout a kompletně odstavit Váš počítač nebo tablet, ale především Vám mohou ukrást Vaše citlivé data. Ať už to jsou důležité dokumenty, fotky nebo přihlašovací údaje k Vašemu bankovnímu kontu.

Proto všem doporučuji si za bezpečnost připlatit a antivir si zakoupit. U nás preferujeme antivir od společnosti ESET. Nejen, že ho vlastníme my, ale také naši klienti. Od jedinců, až po velké firmy.

Momentálně má ESET na trhu mnoho produktů, pro koncového uživatele a domácí prostředí doporučujeme ESET NOD 32, který u nás zakoupíte jen za 1209 Kč/rok. Za prodloužení dalšího roku je cena nižší.

Pro více informací se informujte u nás na prodejně.

 

#Predvikendova_otazka

Předvíkendová otázka č.1

administrátor / seo / marketing

Vojtěch Kocián

administrátor / seo / marketing

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *