Skip to main content

Nešetřete na síti

Počítačové sítě, nejsou stejné. O tom se přesvědčili mnozí naši klienti, kteří po výstavbě nové sítě nebo jen celkové rekonstrukci zaznamenali výrazné zvýšení rychlosti a stability. To vše navíc s 20-ti letou zárukou.

Málokdo si dnes uvědomuje, že počítačová síť je jedním z nejdůležitějších kamenů pro vysoce efektivní komunikaci mezi zaměstnanci a světem. Díky kvalitní počítačové síti tak můžeme v dnešním informačním světě sdílet data, komunikovat, telefonovat, sledovat videa, monitorovat atd. V našem článku Vás dnes provedeme proč je důležité při realizaci počítačové sítě nepřistoupit na věčně opakovanou mantru “co nejlevněji“.

Při dnešních vysokých nárocích na spolehlivost a rychlost počítačové sítě je nutné při realizaci věnovat výběru komponent sítě velkou pozornost. Není dnes vzácností, že na trhu koupíte levný kabel, který ve výsledku zjistíte, že není měděný, ale hliníkový nicméně díky kvalitnímu měděnému povrchu vypadá jako velmi kvalitní kabel. Toto se samozřejmě týká i dalších komponent jako jsou datové zásuvky, patch panely a kabely.

Dalším faktorem při výběru je realizační firma, která by měla být certifikovaná některým z renomovaných výrobců komponent počítačových sítí díky čemuž získáte garanci, že bude vše dodáno ve 100% kvalitě a provedení.

Naše společnost je dlouhodobým partnerem společnosti SOLARIX, díky čemuž můžeme poskytovat již základní záruku v délce 5 let. Naši technici opětovně úspěšně prošli certifikačním procesem díky čemuž je naše společnost dále certifikovaným partnerem kabelážního systému Solarix Cabling System. Díky této cerifikaci můžeme nyní poskytovat na námi realizované počítačové sítě při splnění technických a výkonových parametrů prodlouženou systémovou záruku nejméně 20 let.

Parametry jsou definovány v normách pro strukturovanou kabeláž TIA/EIA 568, EN 50173, ISO 11801 a ČSN EN 50174.

Nabízíme Vám základní konzultaci ZDARMA. Seznámíme Vás s riziky, problematikou a důležitostí nešetřit na projektu počítačové sítě, která pokud se neprovede správně tak Vám vaše síť bude fungovat pomalu nebo v nejhorším případě i s výpadky. V rámci konzultace Vám vypracujeme realizační plán.

Poskytujeme komplexní služby na klíč, od projektu až po realizaci. Vaší síť navrhneme komplexně od počítačových dat, přes telefony, kamery, optické spoje až po bezdrátové prvky. To vše minimálně s 5-ti letou zárukou nebo v případě větších projektů 20-ti let systémové záruky.

V případě, že síť máte nabízíme Vám provedení celkového měření a následné rekonstrukce počítačové sítě díky čemuž docílíte zrychlení sítě, možnosti využití a celkové funkčnosti.

 

Kontaktujte nás  pro bezplatnou konzultaci zprávou na email obchod@eabm.cz

solarix

Tomáš Musil
jednatel společnosti
Tomáš Musil

Tomáš Musil

jednatel společnosti

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *